Bienvenidos a nuestro Blog de Aula. Somos la clase de 4ºA del Colegio Santo Domingo Savio de Petrer (Alicante). Esperamos que os guste nuestro Blog donde podréis encontrar información sobre las actividades que desarrollamos en el Colegio.
RSS

lunes, 14 de marzo de 2011

VISITA DE VICENT BROTONS

Aquest any es celebra el centenarí del naixement d'Enric Valor. Al voltant d'ell se faran moltes activitats que ja anirem publican.
PER ACOMENÇAR I MOTIVAR-NOS ELOÏSA CONVIDA A VICENT BROTONS.
El divendres 18 de març va vindre Vicent Brotons, que és professor a la universitat d'Alacant, a donar-nos una xarla sobre Enric Valor.
Ens va donar informació d' aquest escriptor: a on vivia, els seus gustos, anecdotes...
Avans de que l'hora acavara ens va contar una rondalla molt xula "Les velletes Margarida i Rosella". La veritat es que ho va fer molt bé. Moltes gracies Vicent. M'agradat molt la xarla.
ALEJANDRA
El divendres vingué Vicent Brotons a donar-nos una xarla sobre Enric Valor. Primer va contar a on va naixer, que coses li agradaven...Després com passa a fer rondalles i tota la seua vida.
Ens va contar una rondalla de Tibi.
Eren dues germanes ja un poc velletes. La major va fer una trampa per a que la seua germana se casara amb el príncep de Valencia, i va eixir mal . Després li van possar un polvets màgics i la germana es va fer jove. El princep es va casar amb ella i van ser feliços.
A mi en va agradar molt la visita.
JAVIER
Vicent Brotons vino el viernes a la biblioteca del cole a contarnos cosas de Enric Valor. Aunque yo ya me sabía cosas de él, por ejemplo que hizo la revista del Tio Cuc, aprendimos muchas más.
Vicent era muy amable y sabía mucho sobre Enric Valor ya que lo conoció personalmente. Espero que Vicent vuelva otro día a contarnos alguna otra rondalla porque lo hizo muy bien para ser la primera vez que contaba una rondalla a niñ@s.En la pizarra digital veíamos las imagenes de la rondalla. Nos portamos muy bien. Seguro que nos gusta hacer con Eloïsa el proyecto sobre Enric Valor y la rondalla"El jugador de Petrer".
NURIA

0 comentarios:

Publicar un comentario